info@arbodesign.nl       Phone    088 020 34 34

Arbeidsdeskundig Onderzoek

Langdurig zieke werknemer? Voorkom loonsanctie

Juist wanneer uw werknemer langere tijd (deels) arbeidsongeschikt is, bent u op zoek naar een doeltreffend advies over de beste aanpak voor re-integratie. Het arbeidsdeskundig onderzoek is dan de totaalaanpak die u zoekt. Een arbeidsdeskundige is specialist in re-integratie. Als expert kijkt hij naar de sociale, maatschappelijke, juridische en financiële aspecten van verzuim. De totale situatie wordt in kaart gebracht op een resultaatgerichte werkwijze. Het onderzoek biedt daarmee een stevig advies om een langdurig verzuimdossier een positieve draai te geven. Via de online agenda boekt u een arbeidsdeskundige!

 

 

Wanneer arbeidsdeskundig onderzoek?

  • Zet tussen de 6 en 12 maanden ziekte een
    arbeidsdeskundig onderzoek in
  • Ontvang onafhankelijk advies over effectieve
    & duurzame re-integratie
  • Voorkom een loonsanctie door bewezen
    inspanning voor re-integratie
  • Altijd een individueel advies voor uw situatie

 

 

Zo werkt het:

Het arbeidsdeskundig onderzoek duurt maximaal 4 weken. Eerst ontvangen u en uw werknemer een uitgebreide vragenlijst, waarmee de arbeidsdeskundige inzicht krijgt in het werk- en verzuimverleden van uw werknemer. Vervolgens voert de deskundige persoonlijke gesprekken, dossieronderzoek en bedrijfsbezoeken. Een medisch oordeel van een (onafhankelijke) bedrijfsarts kan tevens onderdeel zijn van het onderzoek. De conclusies en adviezen worden vastgelegd in een rapportage met heldere aanbevelingen voor re-integratie.

Afspraak maken met bedrijfsarts

Laat uw verzuimkosten niet langer oplopen en plan vandaag nog een consult of second opinion in bij de arts. U regelt het direct via de online agenda. Binnen 24 uur (kantoortijden) nemen wij contact op om de dag en het tijdstip te bevestigen. Na ontvangst van uw betaling is de afspraak definitief.