info@arbodesign.nl       Phone    088 020 34 34
Arbodienst ArboDesign

Over ArboDesign

Persoonlijke benadering bij elke ziekmelding

Fred Koster begon in 2001 aan zijn missie. Zijn doel was om, te midden van veel grote en kleinere dienstverleners, een heel herkenbare arbodienst te zijn door een persoonlijke benadering, een transparante communicatie en korte doorlooptijden. Dat lukte: de Care Group is in die tijd uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van verzuimbegeleiding.


Nieuwe wet- en regelgeving en een veel groter financieel risico voor werkgevers maakten het noodzakelijk om te innoveren. Dat leidde ertoe om de online artsagenda ArboDesign te ontwikkelen. Het gewaagde idee om werkgevers via een online agenda zelf een bedrijfsarts te laten boeken bij een ziekmelding, zónder dat daarvoor een abonnement nodig is, spreekt organisaties aan die zelf alle regie willen behouden. Onder toeziend oog van stafarts en bedrijfsarts John Peter Voogd bezit ArboDesign dezelfde ervaring en expertise als de Care Group, maar in een geheel nieuw jasje.

 

 

Volledig Gecertificeerd

ArboDesign is volledig ISO- en Arbogecertificeerd en werkt uitsluitend
met BIG-geregistreerde (bedrijfs)artsen. Daarmee voldoet ArboDesign
aan alle wettelijk verplichte eisen uit de arbeidsomstandighedenwet
(artikel 13 en 14).

Ziekmelding: onze kerndeskundigen ondersteunen u

Naast de vaste artsen van ArboDesign heeft u toegang tot ons kernteam van arbodeskundigen. Zij zijn allen gekwalificeerd, hebben een rijke ervaring in de arbodienstverlening en helpen u bij verzuimbegeleiding, ziekmeldingen en aanvullende HR- of arbovraagstukken.

 

 Arbeids- & Organisatiedeskundige   Cecile de Roos
 Arbeidshygiënist/Hogere Veiligheidskundige   Ruud Marijnissen
 Veiligheidskundige   Brit Gijtenbeek
 Stafarts   John Peter Voogd

 

 

Afspraak maken met bedrijfsarts

Laat uw verzuimkosten niet langer oplopen en plan vandaag nog een consult of second opinion in bij de arts. U regelt het direct via de online agenda. Binnen 24 uur (kantoortijden) nemen wij contact op om de dag en het tijdstip te bevestigen. Na ontvangst van uw betaling is de afspraak definitief.